Smart warehousing technologie Dematic wordt kraamkamer van miljoenen krekels • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Smart warehousing technologie Dematic wordt kraamkamer van miljoenen krekels


Dematic gaat samen met Aspire ’s werelds eerste volledig geautomatiseerde productielocatie voor insecteneiwitten bouwen. De productiefaciliteit wordt uitgerust met een combinatie van automatische op- en uitslag systeem en internet of things

De Aspire Food Group-faciliteit wordt door Dematic, dat verhuisd naar Antwerpen, gebouwd in London (Canada). Het is de eerste keer dat Industrial Internet of Things-sensoren, AS/RS en kunstmatige intelligentie gezamenlijk worden ingezet voor verticale landbouw met levende organismen in een geklimatiseerde ruimte.

Combinatie van technieken

In nauwe samenwerking met andere technologieleveranciers worden de kratten tevens bewaakt om de voedselkwaliteit te garanderen. Industrial Internet of Things (IIoT) apparaten en sensoren verstrekken straks voortdurend data aan deep-learning artificial intelligence (AI) technologie om de omstandigheden voor rijping, kweek en incubatie te optimaliseren.

Het AS/RS systeem kan 96.000 kratten handelen met krekels die jaarlijks 20.000 ton krekeleiwit en -afval (meststof en bodemsupplement) produceren. Het eerste kwartaal van 2022 moet de productielocatie operationeel zijn.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven