Logimat 2023: 125.000 vierkante meter aan innovatie en inspiratie • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Logimat 2023: 125.000 vierkante meter aan innovatie en inspiratie


De logistieke business groeit en Logimat groeit mee. De beurseditie dit jaar wordt met 125.000 vierkante meter en ruim 1500 exposanten dan ook groter dan ooit.

“Hands-On Innovation: Connecting Smart Networks!” is het thema dit jaar. En wie innovatie zoekt doet er verstandig aan zich goed voor te bereiden en goede schoenen aan te trekken, want de beurs dit jaar (25-27 april) is uitgesmeerd over 125.000 vierkante meter; 7 procent meer dan in 2022.

1500 exposanten

De ruim 1500 exposanten uit binnen- en buitenland tonen in Stuttgart breed scala aan innovaties op het gebied (intern) transport en logistiek. Verschillende fabrikanten en leveranciers presenteren nieuwe compacte opslagsystemen, magazijnrobots en robotondersteunde picking en randapparatuur voor gevestigde systemen. Anderen stellen automatisering, flexibiliteit en digitale transformatie centraal en tonen nieuwe sorteeroplossingen en elektrische conveyors, modulaire aandrijf- en automatiseringstechnologie, mobiele handling- en transportsystemen al dan niet modulair.

Cloud en AI-technologie

Hal 7 brengt systeemintegratoren, fabrikanten van industriële machines en apparatuur en exposanten samen met randproducten en innovaties op het gebied van handling, kranen, brandveiligheid en beveiliging, laadtechnologie en poorten.

Heftrucks

In de hallen 9 en 10 en in de open ruimte tussen de hallen 10 en 8 presenteren fabrikanten van industriële trucks uit de hele wereld hun nieuwste innovaties en toekomstgerichte conceptstudies.

Zie ook
Dit zijn de beste producten van LogiMat 2022

Software

Leveranciers van softwareoplossingen voor intralogistiek, het op één na grootste contingent exposanten op LogiMAT 2023, presenteren in hal 8 een breed scala aan innovaties op het gebied van magazijn- en transportmanagementsystemen.

AGV’s en robots

LogiMAT 2023 slaat ook nieuwe wegen in op het gebied van AGV’s en robotica. Dit segment ontwikkelt zich zo snel dat de beursorganisatie de expositieruimte heeft uitgebreid.
Het segment robots en agv’s is verplaatst naar hal 6 waar de exposanten op 10.500 vierkante meter hun noviteiten tonen.

Verpakken

Last but not least tonen internationale exposanten uit de segmenten RFID, AIDC, identificatie en verpakkingen/containers hun nieuwste innovaties in hallen 2 en 4 en aan de gehele zuidzijde van de oostelijke ingang.
De oostelijke ingang is zoals vertrouwd weer de plek waar innovatieve startups zich ophouden , gesponsord door het Duitse ministerie van Economische Zaken en Klimaatactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven