Geodis investeert in duizend Locus robots • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Geodis investeert in duizend Locus robots


Geodis bestelt 1.000 LocusBots autonome mobiele robots (AMR) bij Locus Robotics., dat grootste groeiplannen heeft in Europa. Binnen twee jaar worden ze ingezet in de distributiecentra van de groep.

Dat Geodis investeert in robots in Nederlandse warehouses, was al bekend. Daar blijft het niet bij. De logistieke dienstverlener gaat de komende twee jaar maar liefst duidend Locus robots in zijn warehouses wereldwijd inzetten.

Flexibiliteit en wendbaarheid

“Om onze klanten altijd beter van dienst te kunnen zijn, zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe oplossingen, met name om het ordervoorbereidingsproces in onze magazijnen te verbeteren. De Locus-oplossing maakt het mogelijk om in alle veiligheid samen te leven tussen robots en onze teams. Dit geeft ons flexibiliteit en wendbaarheid om aan de behoeften van onze klanten te voldoen”, legt Antoine Pretin, Engineering Director van de Geodis-groep, uit. “Met een explosie van wereldwijde volumes, stelt deze overeenkomst ons in staat om te anticiperen op de behoeften van onze klanten”,

De samenwerking tussen Geodis en Locus Robotics begon in 2018 in de Verenigde Staten, op een site in Indiana. Tot op heden heeft Geodis AMR’s gebruikt op bijna 14 locaties over de hele wereld, met name in Noord-Amerika en Europa.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven