Ga naar hoofdinhoud

Fortna en Geek+ gaan wereldwijd samenwerken


Fortna en Geek+ zijn een wereldwijd strategisch partnerschap aangegaan. Fortna mag hierdoor mondiaal de robotoplossingen van het Chinese bedrijf exploiteren.

Fortna, dat eerder dit jaar Een nieuw sorteersysteem en een nieuw mini-sorteersysteem bij QLS installeerde, mag wereldwijd Geek+ systemen distribueren. De material handlingspecialist heeft de mondiale rechten verworven van de Chinese robotproducent die claimt de hoogste robot ter wereld te hebben. Deze samenwerking stelt bedrijven in staat om hun activiteiten te stroomlijnen, kosten te verlagen en de algehele efficiëntie in orderverwerking te verbeteren, aldus beide bedrijven in een persverklaring.

Door de wereldwijde samenwerking zijn er al meerdere projecten in verschillende stadia van implementatie in zowel de Verenigde Staten als de EMEA-regio.

Robert McKeel, Chief Executive Officer van Fortna: ”Samen met Geek+ bieden we onze klanten een concurrentievoordeel door de naadloze integratie van automatisering en robotica in hun supply chain-activiteiten. De samenwerking is gericht op het versnellen van de automatisering van de toeleveringsketen, waardoor deze efficiënter en kosteneffectiever wordt en de tijdige levering van goederen aan consumenten toeneemt.”

Lit Fung, vice president en managing director International Business Geek+ is ook enthousiast: “De samenwerking betekent een nieuwe mijlpaal in de robotisering van de orderverwerking. Bedrijven die hun supply chain-activiteiten willen verbeteren, kunnen nu gebruikmaken van de gecombineerde expertise van deze twee marktleiders om een grotere efficiëntie en concurrentiekracht op de wereldmarkt te bereiken.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven