Dit is Walmarts meest geavanceerde distributiecentrum • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Dit is Walmarts meest geavanceerde distributiecentrum


Walmart Canada heeft vlak voor Pasen zijn meest geavanceerde distributiecentrum voor levensmiddelen geopend.

Walmart heeft een nieuw warehouse geopend vol automatisering van Witron, vergelijkbaar met de Nederlandse supers Hoogvliet, Plus en Jumbo.  Het dc in het Canadese Surrey, British Columbia met zo’n 100.000 vierkante meter aan oppervlakte en kost 175 miljoen dollar.

Drie temperatuurzones warehouse

Het Surrey Grocery Distribution Centre zal meer dan 250 medewerkers in dienst hebben zodra het volledig operationeel is en zal ambient, verse en diepgevroren kruidenierswaren leveren aan 45 Walmart-winkels in British Columbia.

De toekomst

De hoge automatiseringsgraad maakt het mogelijk  tot 150.000 orderpicks per dag te doen. “Surrey is de technologisch meest geavanceerde faciliteit voor Walmart in Canada en is ook de toekomstige hub voor onze elektrische vloot”, legt John Bayliss uit, Executive vice president, chief transformation officer, Walmart Canada. “Dit is slechts het begin voor wat Canadezen van Walmart kunnen verwachten: we transformeren hoe we onze toeleveringsketen mogelijk maken en onze samenwerking met toonaangevende technologieën en innovaties.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven