Autostore lanceert pick up systeem voor winkels • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Autostore lanceert pick up systeem voor winkels


AutoStore heeft zijn nieuwste innovatie gelanceerd, de PickUpPort, een openbare poort waarmee klanten online kunnen winkelen en hun bestelling rechtstreeks kunnen ophalen bij het AutoStore-systeem.

Autostore, bekend van het gelijknamige opslag- en picksyteem in warehouses komt nu met met een pick up systeem voor winkels.

Met de nieuwe PickUpPort kunnen retailers een probleemloze afhaaloptie in de winkel aanbieden, en kunnen klanten zien hoe robots artikelen picken, ordenen en opslaan. Wanneer retailers deze technologie toepassen, krijgen hun klanten nog meer flexibiliteit en vrijheid, aldus Carlos Fernández, chief product officer bij AutoStore, “Het is belangrijk voor ons om retailers te helpen voorop te blijven lopen in een steeds veranderende industrie.”

Omnichannel antwoord Autostore

Wanneer een klant een bestelling plaatst en kiest voor ophalen in de winkel, vraagt ​​een controllerfunctie de AutoStore Robot om de bakken te kiezen die de producten bevatten. De magazijnmedewerker consolideert de bestelling en de bestelling wordt opgeslagen in het AutoStore-systeem. Wanneer de klant bij de winkel aankomt, zal een robot de bak met de juiste producten naar de PickUpPort brengen.

Lees ook
Veranderen is noodzaak zeker nu (online)klant geen nee duldt

Alternatief voor last-mile

De nieuwe technologie is een direct antwoord op de veranderende vraag naar meer efficiëntie in de manier waarop klanten producten ontvangen. Door openbare poorten aan winkels toe te voegen, kunnen extra aankopen in de winkel worden gestimuleerd en kunnen retailers klanten een soepele omnichannel-winkelervaring bieden.

Fernández zegt: “We zijn constant bezig met het testen en uitrollen van nieuwe technologie. Mensen willen meer flexibiliteit, en de trend van kopen-online-ophalen-in-winkel wordt snel een aantrekkelijk alternatief voor ‘last-mile’-bezorging, omdat het eenvoudig, snel en met een lagere ecologische voetafdruk is.”

De PickUpPort is vanaf 15 november verkrijgbaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven