Ga naar hoofdinhoud

Duidelijkheid over vakbeurzen: Logistica verplaatst naar 2022


Vakbeurs ICT & Logistiek vindt op 10 en 11 november 2021 plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. De andere vakbeurs voor de logistiek, Logistica, zou ook in november plaatsvinden in de Jaarbeurs, maar keert in een vernieuwde editie terug in november 2022.  

ICT & Logistiek staat dit jaar in het teken van Resilient Logistics: hoe creëren we een veerkrachtige logistieke sector die zich snel kan aanpassen aan toekomstige ontwikkelingen? De coronapandemie heeft ook de logistieke sector voor forse uitdagingen geplaats.

Victor Ankerman van ICT & Logistiek: “Genoeg aanleiding om elkaar weer te zien en met elkaar in gesprek te gaan over wendbaarheid en aanpassingsvermogen. We hopen de sector weer te inspireren met nieuwe ontwikkelingen, expert meetings en nuttige ontmoetingen.”

Logistica is al vele decennia de vakbeurs in Nederland op het gebied van material handling en intern transport. Jan Hommes, directeur Stichting Logistica: “Nu allebei de beurzen in november zouden plaatsvinden, hebben we besloten om ons op één te concentreren. Daarmee hebben we de tijd om met een nieuw beursconcept in 2022 onze achterban te verrassen. We gaan ervoor zorgen dat Logistica een nog mooier netwerkevenement wordt en nog meer innovaties en trends kan laten zien.”

Inschrijving ICT & Logistiek

De inschrijving voor ICT & Logistiek, voor een fysiek of digitaal bezoek aan de beurs, opent in september. Bezoekers kunnen zich gratis aanmelden via de website van ICT & Logistiek. Exposanten kunnen contact opnemen met Robin Benard van de beurs, via robin.benard@jaarbeurs.nl of +31 (0)6 1279 80 61.

Tijdens de laatste Logistica en ICT & Logistiek maakte Warehouse Totaal van iedere dag een dagjournaal. Bekijk alle afleveringen op het YouTube-kanaal van WT!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven