Zwaargewicht van Hyster in Rotterdamse haven • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Zwaargewicht van Hyster in Rotterdamse haven


Barge Center Waalhaven, de jongste terminal van de Waalhaven Groep in de Rotterdamse haven, heeft met de levering van de nieuwste Hyster reachstacker een degelijk en robuust product met een zeer hoge productiviteit in huis gehaald.

“Barge Center Waalhaven heeft gekozen voor de RS45-31CH (31 ton in de tweede rij), omdat het een echt ‘werkpaard’ is”, zo verklaart terminal manager Rob van Dijk van Barge Center Waalhaven. “Het is niet alleen een zeer betrouwbare machine die uitstekend presteert, het is een truck die zeer snel is en een extreem hoge productiviteit heeft. Een motor met 365 pk, dat merk je onmiddellijk in de bedrijfsvoering. De snelheid van de uitschuifbare ‘boom’ van de truck is zeer hoog. Naast het feit dat de truck ergonomisch goed ontworpen is, is het een genot om ermee te werken”, aldus Van Dijk.
 
Referentiebezoeken
Barge Center Waalhaven heeft enkele empty container handlers, trucks en reachstackers in zijn vloot rondrijden van een ander merk. Toch is de keuze gevallen op de nieuwe Hyster reachstacker. Er zijn diverse referentiebezoeken geweest aan andere sites waarbij uitgebreid gesproken is met de chauffeurs over de eigenschappen van de machine. De productieplaats van de reachstacker is in Nijmegen, recht tegenover het centrale onderdelenmagazijn van Barloworld Intern transport bv. Barge Center Waalhaven vindt dit een enorm voordeel, omdat het belangrijk is dat de service en levering van eventuele onderdelen accuraat gebeurt.
 
Doorslag

Dienstverlening, kennis en transparantie van het offertetraject hebben naast de ergonomische cabine de doorslag gegeven om voor Barloworld en de nieuwe reachstacker van Hyster te kiezen. Bij Barge Center Waalhaven is het comfort van de chauffeur uiterst belangrijk. De Hyster vista-cabine met 360 graden zicht is voorzien van een speciale stoel met een hoge rugleuning. Daarnaast heeft de machine een unieke cabine die goed in elkaar zit. De cabine kan zowel 900 mm voorwaarts als achterwaarts geschoven worden, hierdoor is het zicht en het comfort te allen tijde uitstekend te noemen. Dit principe (sliding cab) heeft geen enkel andere fabrikant. Het vertrouwen in Barloworld Intern transport samen met de juiste prijs-kwaliteit verhouding heeft geleid tot het leveren van deze truck!
 
Barge Center Waalhaven
Barge Center Waalhaven maakt onderdeel uit van de Waalhaven Group die internationaal is georiënteerd. Waalhaven is een containerterminal-bedrijf van zowel lege als volle containers. Waalhaven biedt de klant de meest complexe, geavanceerde en economische service. Barge Center Waalhaven kan transport organiseren zowel over zee, rails als over de weg om de lege of volle containers bij de klant te krijgen.
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven