Ga naar hoofdinhoud

Zetes verovert Europa


Zetes, bekend als systeemintegrator van oplossingen voor de automatische identificatie (Auto-ID) van mensen en goederen, heeft de overname van Peak Europe afgerond. Peak Europe is een grote Europese systeemintegrator in de identificatie van goederen.

De overname heeft de aanwezigheid van Zetes in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, en Nederland fors opgekrikt en heeft de onderneming ook voet aan wal gegeven in Zwitserland.

Rainer Skau leidt de activiteiten in Duitsland; Carlo D’Agnolo in Nederland. Peak Europe had een vestiging nabij Frankfurt en Utrecht. Die filialen blijven behouden naast de bestaande Zetes-vestigingen in Hamburg en Eindhoven.
Zetes en Peak gebruiken dezelfde basistechnologie. Peak was vooral sterk in SAP-oplossingen voor de productiesector en mobiele winkeloplossingen voor de kleinhandel (met Nucleus IS – Stock Audit, en Nucleus IS – In Store-software). Zetes daarentegen is de Europese marktleider voor spraakgestuurde oplossingen, een domein dat nog hoofdzakelijk onontgonnen is bij de klanten van Peak Europe.
Het nieuwe gezamenlijke aanbod biedt bedrijven volgens Zetes een ongekende rijkdom aan oplossingen voor automatische identificatie, zoals spraakherkenningstechnologie en RFID-technologie, hoogwaardige producten zoals IND-voertuigterminals en Powersys-printers/apparaten, de integratie van SAP-systemen op bedrijfsniveau, en oplossingen voor verticale markten zoals de productie, de goederenopslag, het transport/de logistiek, en de kleinhandel.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven