Ga naar hoofdinhoud

Zebra: printoplossingen voor kiosken booming


Zebra Technologies, leverancier van print- en automatische identificatieoplossingen, verwacht dat het groeiend aantal kiosken en ticket-uitgiftepunten de vraag naar specialistische printoplossingen de komende jaren sterk zal bevorderen.

Twee toepassingsgebieden

Kiosken zijn doorgaans uitgerust met een ingebouwde printer voor het printen van een ticket of informatie. Meest bekende voorbeeld van ticket printing zijn de automaten van parkeergarages, maar ook de onbemande uitgiftepunten worden steeds breder toegepast. De populariteit van kiosken neemt toe, omdat het een snelle, efficiënte en goedkope manier is om klanten te helpen. Zebra ziet twee toepassingsgebieden waarbij het gebruik van kiosken het sterkste toeneemt, namelijk voor het printen van een aankoopbewijs of het informeren van de klant.  

Postzegels
Naast parkeerbewijzen of kaartjes voor het openbaar vervoer worden kiosken ook veel ingezet voor het verkopen van bijvoorbeeld postzegels, telefoonkaarten en toegangskaarten voor beurzen of evenementen. Daarnaast wordt op steeds meer plekken gebruik gemaakt van digitale informatiezuilen. Door de klant de mogelijkheid te bieden om de informatie uit te printen kan de toepassing volgens Zebra bijdragen aan het verhogen van de omzet.

Swecoin
Zebra beschikt sinds de recente overname van Swecoin over een breed scala aan printerproducten, specifiek voor de ticketingmarkt. Deze printers zijn speciaal ontwikkeld voor inbouw in kiosken en behoeven weinig onderhoud. “De vraag naar deze producten neemt sterk toe”, zegt regional sales manager Benelux Mikel van Urk van Zebra Technologies. “Deze uitbreiding van ons productportfolio biedt ons nieuwe kansen. We hebben met onze mobiele printoplossingen al veel ervaring in de ticketingmarkt en met deze producten kunnen we nog beter op de wens van de klant ingaan.”

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven