Woestijn-Cats voor Rohaan • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Woestijn-Cats voor Rohaan


Rohaan Beton in Enter, specialist in het op maat produceren van betonproducten voor de agrarische sector en de bouw, heeft twee splinternieuwe Caterpillars DP 50 met Unikat roetfilter ontvangen van Rob Bloem van Atrans Heftrucks.

Rohaan rijdt al vele jaren naar volle tevredenheid met Caterpillar trucks en heeft daar nu dus twee nieuwe modellen aan toegevoegd. De nieuwe machines zijn speciaal voor Rohaan Beton aangepast in de zgn. woestijn uitvoering, waardoor ze goed bestand zijn tegen stof. Ook hebben ze Unikat roetfilters, zodat ze aan alle milieu-eisen voldoen.

Bekende naam
Rohaan is een bekende naam in Enter en de wijde omgeving. Die naam is opgebouwd in meer dan 80 jaar, want het betonbedrijf bestaat al sinds 1920. W.Rohaan, grootvader c.q. overgrootvader van de huidige directeuren A.J.Rohaan en H.Rohaan, startte destijds met het maken van putten, rioolbuizen, drinkbakken en dergelijke voor de agrarische sector. Daar is nu dus een bloeiend betonbedrijf uit voortgekomen. Behalve nieuwbouw vormt ook renovatie een belangrijk onderdeel van het werk van Rohaan. De levensduur van betonproducten is uiteraard niet onbeperkt en kan gemiddeld op zo’n twintig jaar worden gesteld. Rohaan produceert onder meer veeroosters, plaatroosters, duoroosters, varkensroosters, standplaten, mestkelderdekplaten, boxdekken en onderslagbalken.

Rohaan 3  Rohaan 2

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven