Wiltec lid van AVAG • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Wiltec lid van AVAG


Met ingang van dit jaar is bedrijfskledingspecialist Wiltec aangesloten bij branchevereniging AVAG. Deze branchevereniging van Arbeidsomstandigheden, Veiligheid en Gezondheid spant zich in voor een veilige werkomgeving. AVAG is een nationale gesprekspartner voor het bedrijfsleven en overheden rondom bedrijfsveiligheid.

Ook maakt AVAG deel uit van een internationaal netwerk van brancheverenigingen. In dit verband liggen er contacten met onder andere NEN (Nederlands Normalisatie Instituut), NVVK (Nederlandse Vereniging van Veiligheidskundigen) en ESF (European Safety Federation).
Het AVAG-lidmaatschap onderstreept de positie van als het gaat om persoonlijke beschermingsmiddelen, beroepskleding én de advisering over deze zaken. Behalve een kennisplatform voor leden biedt het lidmaatschap ook extra zekerheden voor klanten van leden. Zo heeft de branchevereniging een gedragscode opgesteld waaraan ieder lid zich dient te houden. Binnen deze code worden zaken als garanties en productaansprakelijkheid geregeld.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven