Ga naar hoofdinhoud

Webwinkel Segway gaat live

Screenshot Segway

Segway Nederland heeft zijn nieuwe webwinkel, gebaseerd op de software van Shopware 5, gelanceerd. De webwinkel is gerealiseerd door partner Sition en is Shopwares eerste grote project, dat live gaat in de Nederlandse markt. Segway presenteert zich hiermee ook op de Webwinkel Vakdagen in jaarbeurs Utrecht.

De webwinkel is gebaseerd op de methode van het zogenaamde storytelling, die door Shopware ontwikkeld is om het gat tussen offline en online winkelen te vullen. Sition heeft de applicatie ontworpen als een tussenvorm tussen webwinkel en informerende website. Op de storytelling-pagina’s worden de producten gepresenteerd, maar wordt ook inzicht verschaft in de manier waarop de producten van Segway en Ninebot gebruikt kunnen worden. Op de website zijn daarom diverse bedrijfsmatige toepassingen van Segway te vinden, waaronder ook de logistiek.

Webwinkel Vakdagen
De lancering van de webwinkel volgt een jaar nadat Segway en Shopware in 2015 met elkaar in contact kwamen op de Webwinkel Vakdagen, de grootste eCommerce-beurs in Nederland. Alle drie bij het project betrokken partijen zijn ook nu op de Webwinkel Vakdagen aanwezig om het online project aan bezoekers op stand A50 te presenteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven