Ga naar hoofdinhoud

Watermark wordt Qurius


Alle vestigingen van Microsoft-partner Watermark gaan dit jaar gefaseerd hun naam veranderen in Qurius. Vóór het eind van het jaar zullen alle Watermark-vestigingen de Qurius-naam en -huisstijl invoeren voor hun in- en externe uitingen. Een en ander is een gevolg van de fusie van Watermark en Qurius per 18 december jl.

Qurius verzorgt ontwerp, realisatie en beheer van bedrijfsapplicaties en IT-infrastructuren. Fundament voor deze oplossingen vormt de pakket- en platformsoftware van Microsoft. Qurius telt zo’n 700 medewerkers; het hoofdkantoor zit in Zaltbommel. Vanuit de vestigingen in België, Duitsland, Denemarken, Engeland, Italië, Nederland, Noorwegen, Spanje en Zweden bedient Qurius ruim 1.700 klanten. Qurius is sinds 1998 beursgenoteerd aan Euronext Amsterdam en fuseerde op 18 december jl. met Watermark tot Europa’s grootste Microsoft Dynamics-partner.
“Door de fusie willen we onze gedeelde groei-ambitie versneld realiseren”, zegt Fred Hermans, CEO van Qurius. “Zowel voor onze klanten als voor onze medewerkers en business partners is het belangrijk dat dit vanuit één bedrijf met één naam geschiedt.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven