Ga naar hoofdinhoud

VTL-manager genomineerd voor Baas van het Jaar


Tamara Priem-Sloof, manager HRM bij VTL (kenniscentrum voor Transport en Logistiek), is genomineerd voor ‘De Baas van het Jaar’ 2007. Ze moet het opnemen tegen Antonio Rubio, vestigingsmanager bij ABN AMRO en Bertie van Rooij, directeur bij Stuwadoorsbedrijf van Rooij BV.

Van Rooij is leverancier van flexkrachten voor alle voorkomende stukgoedwerkzaamheden. Met z’n drieën verdedigen zij op 28 maart 2007 tijdens het Benefiet Gala van De Week van de Ondernemer in de Jaarbeurs te Utrecht hun kandidatuur voor deze prestigieuze titel. De Award wordt jaarlijks toegekend aan de people manager van het jaar en wordt georganiseerd door Unique in samenwerking met TNO Kwaliteit van Leven. 

De drie genomineerden zijn aangemeld door medewerkers, zakelijke relaties of mensen uit het persoonlijke netwerk. Vervolgens hebben twee medewerkers en de baas in kwestie een vragenlijst ingevuld. De bazen met de beste score zijn terecht gekomen in de top tien waaruit de jury de drie genomineerden heeft geselecteerd. Zij worden deze week in een ‘Idols’ setting ondervraagd door de vakjury. Deze bestaat uit Hans de Boer (voorzitter Task Force Jeugdwerkloosheid en voormalig voorzitter van MKB Nederland), Alex Mulder (lid Raad van Commissarissen USG People NV), Aukje Nauta (TNO Kwaliteit van Leven) en Paul Berntsen (De Baas van het Jaar 2006).
De winnaar van ‘De Baas van het Jaar’ verkiezing 2007 wordt enerzijds door de vakjury gekozen op basis van de presentaties gedurende de weken voorafgaand aan de Week van de Ondernemer en de presentatie tijdens het Benefiet Gala. Anderzijds spelen de aanwezigen een belangrijke rol bij de definitieve keuze van de winnaar. Zij worden namelijk tijdens het Benefiet Gala in de gelegenheid gesteld om per sms hun stem uit te brengen. Naast de award is er een extra beloning voor de winnaar bestaande uit een Land Rover Driving Experience met het hele team.
  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven