Vögele verzamelt batchorders met Equinox Ga naar hoofdinhoud

Vögele verzamelt batchorders met Equinox


De Zwitserse modeketen Charles Vögele past 12 Touch2Sort units van Equinox MHE uit Hillegom toe in het centrale magazijn in Freienbach.

Dit orderverzamelsysteem vervangt het papieren systeem. Doel is het logistieke proces in het Zwitserse distributiecentrum te optimaliseren. Touch2Sort is een mobiel RF gestuurd manueel batchpicking orderverzamel en sorteersysteem, waarbij de operator gebruik maakt van touch screens in combinatie met draadloze scanners. De schermen maken het mogelijk om meer data te laten zien en ook op een groter formaat dan de gangbare RF scanners met hun relatief kleine schermpjes.

Bekijk de video

Push & Pull

Met behulp van het Touch2Sort systeem kan op elke plek in een distributiecentrum een sorteergebied worden ingericht, met een ongelimiteerd aantal sorteerlocaties. Vögele heeft twee sorteergebieden ingericht op verschillende verdiepingen: één voor de nieuwe artikelen (push) en één voor de herbevoorrading (pull). Door de automatisering wordt een hoge graad van nauwkeurigheid bereikt en is Vögele precies op de hoogte van wat er zich in elke krat bevindt aan kleding en aantallen. Bovendien optimaliseert Touch2Sort de looproute voor de operators. System integrator Equinox MHE leverde eerder al diverse sorteerinstallaties voor distributiecentra van Vögele in Nederland, Duitsland en Zwitserland.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven