VistaPrint breidt uit met Facility Group • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

VistaPrint breidt uit met Facility Group


The Facility Group is begin april begonnen met de uitbreiding van de productie- en distributiecapaciteit bij VistaPrint in Venlo. VistaPrint maakt momenteel een enorme groei door.

VistaPrint heeft daardoor snel behoefte aan meer productie- en distributiecapaciteit. Met haar gepatenteerde ultramoderne technologieën maakt VistaPrint topkwaliteit grafisch ontwerp en drukwerk in kleine oplages tegen scherpe prijzen.
The Facility Group zal de uitbreiding op een ‘fast track’-manier realiseren, waardoor VistaPrint de nieuwe faciliteit vanaf augustus al gedeeltelijk in gebruik kan nemen. De totale expansie zal in november opgeleverd worden.

Turn key
Van de totale investering van circa 10 miljoen euro zal The Facility Group de bedrijfshuisvesting turn key realiseren. Het betreft zowel productieruimte, opslag- en distributieruimte en kantoren verdeeld over een totale vloeroppervlakte van ruim 9.000 m². Het totale pand dat VistaPrint in eigen beheer gebruikt komt dan op ruim 13.000 m². VistaPrint heeft voor dit project de realisatie in handen gelegd van The Facility Group omdat zij hierdoor haar aandacht kan focussen op de continuïteit van het proces en de organisatorische groei.

Integraal en transparant
The Facility Group onderscheidt zich door de zogenaamde Total Integrated Delivery Approach (TIDA). Dit houdt in dat een project integraal wordt uitbesteed aan The Facility Group op basis van een transparant proces ‒ van advies tot en met de realisatie.
Hierdoor kan de productie van VistaPrint gedurende de bouw gewoon op peil blijven. The Facility Group neemt hierbij de verantwoordelijkheid en de regie over zowel het ontwerpproces als de realisatie van het gebouw.

Pragmatische oplossingen
The Facility Group is specialist in het bedenken, vormgeven en inrichten van bedrijfshuisvesting, van strategie tot realisatie. De groep staat naar eigen zeggen voor risico-minimalisatie, maximale controle, transparantie en pragmatische oplossingen. The Facility Group is in 1986 in het Amerikaanse Atlanta opgericht en heeft kantoren in Europa, de Verenigde Staten en Midden-Amerika.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven