VILO Relatiedagen Gorinchem • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

VILO Relatiedagen Gorinchem


De Evenementenhal Gorinchem is op 28, 29 en 30 augustus 2007 het toneel van de VILO Relatiedagen Gorinchem: de vakbeurs voor de Verpakkingsindustrie, Intern transport, Logistiek en Opslag. De Evenementenhallen Gorinchem, Hardenberg en Rijswijk gebruiken de unieke full-service-formule, met onder andere een uitnodigingsservice.

De exposanten mogen onbeperkt adressen cq. contactpersonen aanleveren, en de organisatie van de VILO Relatiedagen Gorinchem zorgt ervoor dat deze contactpersonen worden uitgenodigd uit naam van de exposant om de vakbeurs te komen bezoeken.
Uit de enquête onder de bezoekers uit voorgaande VILO Relatiedagen blijkt dan ook dat het percentage beslissingsbevoegden en adviserende personen rond de zeventig procent ligt. De bezoekers van de VILO Relatiedagen kunnen omschreven worden als een doelgericht publiek op midden- en hoogkaderniveau.

Vier branches
De VILO Relatiedagen Gorinchem 2007 richt zich op vier brede branches. Er is een aanbod van verpakkingsmaterialen, verpakkingsmachines, tapes, intern transport, accu’s, batterijen, logistieke- en magazijnstellingen in diverse mogelijkheden, reinigingsmachines, vakbladen, e-marketing, etc. De exposanten bieden een diversiteit aan van producten en diensten, die geheel verschillend dan wel aanvullend op elkaar kunnen zijn.
De exposant kan gebruik maken van een compleet opgebouwde en afgewerkte standunit voorzien van vloerbedekking, verlichting en een frieslijst met naamsvermelding. Daarnaast biedt Evenementenhal Gorinchem de exposant en de bezoeker gedurende de VILO Relatiedagen Gorinchem kosteloos een volledige en uitgebreide catering aan.
De beurs is van 28 tot en met 30 augustus geopend, buiten filetijden: 14:00 -22:00 uur

www.evenementenhalgorinchem.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven