Ga naar hoofdinhoud

VIDEO | Sorter stroomlijnt logistiek achter Galaxy Note 10


De Galaxy Note 10 is de meest geavanceerde smartphone van Samsung op dit moment. De telefoon is al miljoenen keren besteld en om deze bestellingen zonder problemen af te ronden, heeft Samsung een nieuwe sorter in gebruik genomen voor zijn distributiecentrum in Zuid-Korea.

Het sorteer- en distributiesysteem moest aan verschillende eisen voldoen: een zeer korte levertijd, het systeem moest in een relatief klein en bestaand gebied te integreren zijn, het moest de mobieltjes voorzichtig behandelen, het systeem moest voor de operators veilig zijn en de sorter moest natuurlijk ook zuinig zijn.

Samsung Electronics koos voor een oplossing van de Zwitserse start-up Avancon, dat bij dit project heeft samengewerkt met de Zuid-Koreaanse system integrator Asetec, specialist op het gebied van onder meer pick-to-light en IT-communicatie.

De sorter zorgt er niet alleen voor dat de Galaxy Note 10-mobieltje soepel en snel kunnen worden verwerkt, maar hij ook grotere dozen en andere producten handlen.  

Bekijk hier een video van de Avancon-sorter.

De sorter kan 30.000 dozen per dag aan en die dozen worden weer verzonden naar 28 bestemmingen. 

“Samsung streeft naar unieke en gedurfde ontwerpen. We zorgen ervoor dat de authenticiteit en emotie in onze ontwerpen doordringen, zodat de ontwerpen op een natuurlijke wijze in onze dagelijkse levens doordringen”, aldus een woordvoerder van Samsung. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven