Ga naar hoofdinhoud

Veel belangstelling voor seminar Archicom in Boekarest


Het seminar over warehousing, dat in november in Boekarest plaatsvond, was een groot succes. Ruim 270 belangstellenden kwamen af op het tweede logistieke evenement, dat Archicom Consultants+Architects+Engineers samen met Trafic Media organiseerde om de logistieke ontwikkeling van Roemenië een extra impuls te geven.

Archicom is bijzonder blij met de grote en vooral kwalitatief hoogstaande belangstelling voor het tweede seminar. Basis voor het succes is volgens Archicom dat internationale kennis en lokale dagelijkse praktijk van het land er samenkomen. Daarnaast leent het evenement zich goed om te netwerken; investeerders houden Roemenië aandachtig in de gaten. Achtergrond voor het seminar en het onderwerp ‘warehousing’ vormen de behoefte van het land aan buitenlandse investeerders en specialistische kennis op het gebied van logistieke en supply chain.

Enorme behoefte
Meer dan 85% van de ruim 270 aanwezigen bestond uit supply chain managers en directie van Roemeense bedrijven. Vooral de panneldiscussies werden zeer gewaardeerd. Aan de hand van stellingen discussieerden panels over de laatste ontwikkeling op het gebied van warehousing, nieuwe concepten, oplossingen, problemen, risico’s en uitdagingen. Een van de conclusies was dat er een enorme behoefte is aan state-off-the-art warehousing en DC’s op alle logistieke hotspots in Roemenië. Voor de komende twee jaar staan nog vier logistieke seminars in Roemenië op de planning. Het volgende seminar staat gepland voor 23 april 2008 en heeft als onderwerp: ‘How to Optimize your supply chain’. Het tweede seminar staat gepland voor 30 oktober. Het thema hiervan ligt nog niet vast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven