Vanderlande bij Colruyt • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Vanderlande bij Colruyt


Dolmen Industrial Projects, een 100% dochterbedrijf van Colruyt, heeft Vanderlande Industries geselecteerd om een sorteersysteem voor leeggoed te bouwen in Colruyts dc in Ghislenghien, België. Via dit systeem zullen kratten met flessen worden afgehandeld voor Colruyts 200 winkels.

Het nieuwe systeem wordt gebouwd in dezelfde hal als Colruyts bestaande systeem, terwijl het DC volledig in gebruik is. Het hart van het nieuwe sorteersysteem bestaat uit twee Posisorter-systemen. De Posisorter is gekozen omdat deze bij uitstek geschikt is om producten met een ongelijke bodem en van verschillende maten, gewichten en kwaliteiten op een zorgvuldige wijze te transporteren. Elke sorter heeft 21 outfeeds: negen voor medium movers (handmatige palletisering), 10 voor fast movers (automatische palletisering), een voor slow movers (handmatige palletisering) en een voor streekbieren. Elke sorter heeft een ontwerpcapaciteit van 4.700 kratten per uur. Het systeem zal ongeveer 200 verschillende SKU’s afhandelen.
Vanderlande levert de mechanische equipment en systeem controls. Dolmen Industrial Projects  is general contractor en controls partner. De automatische palletiseersystemen worden aan Dolmen Industrial Projects geleverd door Flsytems.
Het nieuwe systeem is nodig in verband met de verdere groei van het bedrijf. Het nieuwe systeem wordt gebouwd in dezelfde hal als het bestaande systeem, terwijl het DC volledig in gebruik is. De eerste nieuwe sorter zal midden 2007 in gebruik genomen worden, de tweede in oktober 2007. De bouw van het nieuwe systeem start op 26 maart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven