Van Eck wint weer Toyota Behendigheidsdag • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Van Eck wint weer Toyota Behendigheidsdag


Marcel van Eck van TDG heeft afgelopen zaterdag voor de tweede achtereenvolgende keer de Toyota Behendigheidsdag gewonnen. Van Eck bleef Jan Boverhof van Blom Opleidingen en Jacob Hofman van Reestmond voor tijdens de strijd op het terrein van Toyota 10.

Het thema van de Toyota Behendigheidsdag in Waddinxveen was dit keer Japan. Met diverse intern transportmaterieel, zoals een reachtruck, een pallettruck en natuurlijk de nieuwe Traigo van Toyota moesten de deelnemers diverse parcoursen rijden. Zo moest met een reachtruck een immense Sudoku-puzzel worden opgelost, moesten er kisten met (aan een touwtje zwabberende, plastic) koi karpers in een vrachtwagen worden geplaatst en er moest met een pallettruck een Japanse vlag worden gepuzzeld.
Ook moesten de deelnemers gaan vissen met een truck, dat wil zeggen grote kunststof vissen met de heftruck aan een oogje optillen en elders in een kist deponeren. Veiligheid en behendigheid in combinatie met tijd waren de factoren waarop de jury de deelnemers beoordeelde. Marcel van Eck won dankzij zijn eerste plaats een Race Experience op het circuit van Zandvoort. De nummers twee en drie mogen binnenkort een exclusief bezoek brengen aan de Toyota Formule 1-fabriek. De dag was niet alleen voor de handige chauffeurs en hun aanhang een leuk uitje, ook hun kinderen hadden een leuke dag dankzij een immens springkussen en diverse spelletjes.

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven