Ga naar hoofdinhoud

UPS investeert in temperatuur logistiek


UPS opende onlangs een air freight forwarding faciliteit op Amsterdam Airport Schiphol, die volledig is ingericht voor de gezondheidszorg en life sciences.

Hiermee breidt UPS zijn temperatuurgecontroleerde supply chain voorzieningen op het gebied van gezondheidszorg en life sciences in Europa verder uit. De nieuwe GDP-gecertificeerde faciliteit met een oppervlakte van 600 vierkante meter voldoet aan de hoogste standaarden wat betreft farmaceutische freight forwarding. De faciliteit heeft temperatuurzones van 15ºC-25ºC en 2ºC-8ºC en wordt 24/7 gemonitord. Alarmsystemen waarborgen de kwaliteit van temperatuurgevoelige verzendingen voor de gezondheidszorg. UPS operators krijgen uitgebreide trainingsprogramma’s en volgen alle vereiste protocollen voor de gezondheidszorg. Op die manier zorgen zij ervoor dat alle inkomende en uitgaande producten tijdens het transport veilig en zorgvuldig worden behandeld.

Waarborg
Door gebruik te maken van zijn eigen GDP-conforme faciliteit op Amsterdam Airport Schiphol, ingericht voor de gezondheidszorg, is UPS in staat meer controle te bieden over de cross docking en tussentijdse opslag van verzendingen voor de gezondheidszorg. Dit helpt klanten hun risico’s te beperken en tegemoet te komen aan de hoge kwaliteitseisen. In de faciliteit biedt UPS ook oplossingen om pallets temperatuurgeïsoleerd te verpakken en UPS-containers die hun eigen temperatuur op peil houden te monitoren en te onderhouden.. UPS-personeel ter plaatse is getraind op de juiste verwerking en het naleven van instructies van de verpakkingsleverancier.

6 reacties op “UPS investeert in temperatuur logistiek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven