UniCarriers profileert zich op Logistica • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

UniCarriers profileert zich op Logistica

Stand-on low lifter with driver platform PMR200

Tijdens Logistica 2015 presenteren de voormalige bedrijven Atlet en Crepa zich voor het eerst als UniCarriers Netherlands aan een groot publiek.

Op de logistieke vakbeurs beurs zullen een aantal trucks uit het complete aanbod heftrucks en mobiele intern transportmachines uitgelicht worden met een reeks aanvullende producten als de UniCarriers Logistics Analyser en het Fleetmanagement systeem. UniCarriers heeft ook een heuse beursprimeur: de eerste release van de nieuwe EPL 100 orderverzamelaar voor het 1e en 2e niveau zal op de stand staan.

Pallettruck
Ook de onlangs geïntroduceerde PMR 200 pallettruck met opklapbaar platform zal te zien zijn. Deze robuuste, snelle electropallettruck is vooral geschikt voor het transport van pallets over lange afstanden maar ook geschikt voor het laden en lossen van vrachtwagens.

IFOY
Ook de IFOY winnaar, de Tergo URS hoogbouwtruck en reachtruck in één, zal niet ontbreken. Deze zeer wendbare truck beschikt over de kleinste draaistraal in zijn klasse. De Tergo URS biedt de gebruiker alle comfort met optimaal zicht, de truck die in smalle gangen geleid wordt door inductie of railgeleiding en buiten de gangpaden verandert in een efficiënte en flexibele reachtruck.

UniCarriers Netherlands, hal/stand 12/B061

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven