Ga naar hoofdinhoud

Twee nieuwe directeuren bij Qurius


Qurius heeft twee nieuwe business line directeuren benoemd. Peter van Haasteren is aangesteld als directeur van Qurius Business Solutions Nederland en Robert Lagas treedt in dienst als directeur van Qurius Advanced Solutions Nederland.

Peter van Haasteren werkte tot 2006 bij Exact, waar hij onder meer lid was van de Raad van Bestuur. Zijn meest recente baan was die van directeur Benelux van het Deense beursgenoteerde Maconomy. Als directeur Qurius Business Solutions, de grootste business line van Qurius Nederland, wordt hij verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van deze business unit. Qurius Business Solutions ontwikkelt, verkoopt en implementeert geïntegreerde bedrijfsbrede softwaresystemen op basis van Microsoft Dynamics in een aantal specifieke branches.

Robert Lagas heeft tot op heden diverse managementposities vervuld bij Logica, ondermeer als Sales Director Public Sector. Bij Qurius Advanced Solutions zal hij de dagelijkse leiding voeren over de business line gespecialiseerd in maatwerkoplossingen voor complexe ICT-systemen op basis van onder andere Microsoft .NET-technologie.

Frank van der Woude, directeur van Qurius Nederland en lid van de Raad van Bestuur van Qurius NV toont zich verheugd over de benoeming van de beide directeuren: “Het aan boord halen van deze twee bijzonder ervaren managers betekent een forse versterking van de Nederlandse Qurius-organisatie en draagt bij aan de realisatie van onze groeistrategie.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven