Ga naar hoofdinhoud

Troostwijk scoort goed veilingresultaat


De 1e Transport en Logistieke inbrengveiling van material handling equipment georganiseerd door Troostwijk Veilingen heeft een goed resultaat opgeleverd.

In totaal is 95% van de kavels van de hand gegaan door middel van een totaal van 531 biedingen. Diverse kavels zijn op een internationale markt van eigenaar verwisseld. In totaal is 74% van de goederen verkocht aan buitenlandse kopers. De reden daarvoor is dat gemiddeld gezien Nederlandse bedrijven hun equipment (waaronder veel heftrucks) bovengemiddeld goed onderhouden en daardoor een forse meerwaarde hebben voor buitenlandse gebruikers.

Strenge regelgeving

Troostwijk Veilingen constateert verder dat veel bedrijven logistieke objecten wensen te verkopen wegens vernieuwing van de heftruckvloot. Maar ook bedrijven die juist verouderd materieel wensen af te stoten, omdat men al dan niet gedwongen wil inkrimpen. Er is veel transportmaterieel in Nederland aanwezig dat door de strenge regelgeving en emissie-classificering niet meer wordt toegestaan in Nederland, maar nog wel elders gebruikt kan worden. Daar moet een volgende gebruiker voor gevonden worden, veelal aan de buitengrenzen van Europa. In het eerste kwartaal volgt er weer een dergelijke themaveiling van logistieke objecten. Kavels aanmelden kan per e-mail: transport&logistiek@troostwijkauctions.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven