Ga naar hoofdinhoud

Transportopdracht.nl gaat ook overzee


BJJ Logistics BV, bekend van de website www.transportopdracht.nl, biedt bedrijven middels een nieuwe online module nu ook de mogelijkheid om in slechts zeven stappen overzee zendingen te plaatsen. Het systeem is niet alleen eenvoudig, snel en transparant, maar de gebruiker krijgt voor de boeking ook direct de totale kosten in beeld. En deze zijn, aldus BJJ, altijd up-to-date.

BJJ Logistics BV, gespecialiseerd in innovatieve oplossingen voor de logistieke markt, is al weer 3 jaar actief met de website www.transportopdracht.nl en ziet naar eigen zeggen elk jaar een verdubbeling in het aantal geplaatste opdrachten. De verwachting is dat de groei ook de komende jaren zal toenemen. “De marktontwikkelingen in onze branche zijn gunstig”, zegt Bert Jan Jager, algemeen directeur van BJJ Logistics BV. De verkoopmethode van BJJ Logistics BV is bijzonder. Waar doorgaans nog gewerkt wordt met offertes via telefoon en/of email, verkoopt BJJ Logistics haar diensten grotendeels via het internet.

Simpel
De nieuwe online overzee module op: www.transportopdracht.nl werkt eigenlijk heel simpel. Nadat de opdrachtgever is ingelogd (dit kan ook zonder dat men klant is van BJJ Logistics BV), worden maatvoering, gewicht en laad/losland van de zending ingevuld. Hierna krijgt de aanvrager direct de totale kosten op zijn scherm. In de module kan ook worden bekeken welke exportdocumenten nodig zijn; deze kunnen dan eventueel ook nog door BJJ Logistics BV worden verzorgd.
Als de aanvrager akkoord gaat met het tarief,  dan vult hij de product- en n.a.w. gegevens in en daarna zowel het afhaal– als afleveradres. Na controle van de ingevoerde gegevens kan de overzee transportopdracht worden verstuurd.

Bijzonder
Het bijzondere zit ‘m vooral in het direct laten zien van de totale kosten. Het is in de logistieke wereld nog steeds gebruikelijk om het zelfde aantal stappen uit te voeren, waarna de opdrachtgever een offerte krijgt toegestuurd of telefonisch wordt benaderd. Via deze module ziet de opdrachtgever de totale kosten dus direct op zijn scherm en kan hij zelf bepalen of de opdracht door BJJ Logistics BV wordt uitgevoerd of niet.
 
Partners
TransportOpdracht.nl maakt gebruik van een zorgvuldig geselecteerde groep van logistieke dienstverleners. Betrouwbaarheid en kwaliteit zijn daarbij de voornaamste selectiecriteria. BJJ Logistics BV is sinds 2002 gehuisvest in Veendam. Het bedrijf ligt centraal tussen de A7 en de N33, de twee belangrijke transportaders in het noorden van het land. Ook de nabijheid van alle douanefaciliteiten en de Kamer van Koophandel was doorslaggevend met betrekking tot de huisvesting. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven