Toyota10 Behendigheidsdag • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Toyota10 Behendigheidsdag


Op zaterdag 24 maart aanstaande organiseert Toyota Industrial Equipment Nederland BV (Toyota10) voor de vijfde keer de Toyota10 Behendigheidsdag voor heftruckchauffeurs. Aan het jaarlijkse evenement in de bedrijfshal van Toyota10 in Waddinxveen kunnen heftruckchauffeurs uit het hele land meedoen.

De Behendigheidsdag is een gezellige dag waarin heftruckchauffeurs op verschillende parcoursen hun rij- en hefkunsten moeten vertonen. Een spannende strijd waarbij naast praktische onderdelen op vorkheftrucks ook met een elektropallettruck en met een reachtruck gereden moet worden.
Net als de vorige edities zal het parcours voor de deelnemende heftruckchauffeurs bestaan uit vijf proeven die met de verschillende Toyota-trucks gereden moeten worden. Bij de jurering wordt gekeken naar veiligheid en behendigheid in combinatie met tijd. De inzet voor deze vijfde editie is een compleet verzorgde anti-slipcursus bij Slotemakers Antislipschool in Zandvoort. De vaste deelnemers weten ondertussen dat de Toyota10 Behendigheidsdag veel meer is dan alleen een wedstrijd. Het is een vooral een gezellige dag waarop ook aan de familie en supporters gedacht wordt. En waar sportiviteit de boventoon voert met originele en uitdagende proeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven