E-fulfilment reus TOM opent grootste warehouse ooit • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

E-fulfilment reus TOM opent grootste warehouse ooit


E-fulfilment specialist TOM Group heeft zijn dertiende en grootste dc ooit in gebruik genomen.

Warehouses openen is niks nieuw voor e-fulfilment specialist TOM. De logistieke online speler opende de afgelopen jaren al twaalf fulfilment centra. Daar is nu de dertiende bijgekomen, de grootste in de geschiedenis van het jonge bedrijf.

Het nieuwe warehouse in Bladel, in samenwerking met Unibouw en Brisck gerealiseerd,  is 15.000 m2 groot verdeeld over twee hallen met beide vier verdiepingen en in totaal vier laaddocks.

Kantoren en warehouse

Naast opslag wordt het nieuwe pand uitgerust met kantoorruimte. Het dc gaat ook dienen als het nieuwe consolidatiecentrum van de TOM Group. Dit centrum wordt gebruikt om producten vanuit verschillende warehouses samen te voegen, alvorens ze naar klanten worden verzonden. Op die manier worden deelleveringen beperkt en gaat de TOM Group efficiënter én duurzamer te werk.

Klaar voor de toekomst

De TOM Group maakt al enkele jaren op een rij een explosieve groei door. TOM heeft het jaar 2021 afgesloten met een groei van 51% ten opzichte van 2020. De sterkste groei werd gerealiseerd in de categorieën huis en tuin, feestartikelen en private label AMIGO.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven