Ga naar hoofdinhoud

Themadag over planning van verlichtingsinstallatie


In de industrie en logistiek wordt een verlichtingsinstallatie veelvuldig op de proef gesteld: stof, hoge temperaturen, schokken en trillingen zijn aan de orde van de dag. Dit vereist een goede inventarisatie van de omgeving en een weloverwogen lichtplan.

Maar ook de vraag naar intelligente en in een netwerk verbonden lichtoplossingen neemt toe. Zo op het eerste oog zorgt dit voor extra complexiteit bij de planning van een verlichtingsinstallatie. Op de themadag Industrie & Logistiek 4.0 van Trillux kan ervaren worden dat het ook anders kan.  

Agenda

  • Connectiviteit: De wereld raakt steeds meer verbonden – en dat gebeurt niet enkel bij mensen thuis waar de smartphone steeds meer taken automatiseert. Deze trend zet zich namelijk door in de industriële sector.
  • Predictive Maintenance: De uitval van de verlichting kan dure productie-uitvallen tot gevolg hebben. Met Predictive Maintenance kunnen gebruikers handelen voordat de behoefte daaraan is ontstaan.
  • LiveLink: Optimaliseren en vereenvoudigen. Dat is de filosofie van LiveLink. Elke betrokkene – van lichtplanner tot installateur en gebruiker – vindt in LiveLink een oplossing die het werk drastisch eenvoudiger maakt.
  • BREEAM: BREEAM is en blijft een ontzettend belangrijk onderwerp. De vraag naar milieubewuste en duurzame gebouwen groeit. Ook in de logistiek en industrie.

Aanmelden kan nu gratis:

 

 

 

 

 

 

 

 

———

Over TRILUX

 

TRILUX – SIMPLIFY YOUR LIGHT staat voor de eenvoudigste en veiligste weg naar een energie-efficiënte en toekomstgerichte verlichtingsoplossing op maat. Op de dynamische en steeds complexer wordende verlichtingsmarkt biedt TRILUX de klant het beste advies, een optimale oriëntatie en het perfecte licht. Om deze claim waar te maken, kan TRILUX terugvallen op een brede waaier technologieën en de sterke partners van de TRILUX-groep en individuele componenten combineren tot totaaloplossingen op maat, die steeds perfect zijn afgestemd op de behoeften van de klant en het specifieke toepassingsgebied. Zo kunnen ook omvangrijke en complexe projecten snel en eenvoudig door dezelfde hand gerealiseerd worden. Conform het motto “SIMPLIFY YOUR LIGHT” staan naast de kwaliteit en kosteneffectiviteit van onze oplossingen steeds de plannings-, installatie- en gebruiksvriendelijkheid voor de klant centraal.

 

 

Meer informatie vindt u op www.trilux.com.

 

TRILUX Benelux

Vestiging Amersfoort

De heren Moenier Oulad & Johan van Zeist

Hardwareweg 5

NL-3821 BL Amersfoort

Tel.: +31 33 5 66 77 10

Fax: +31 33 4 56 41 40

E-mail: moenier.oulad@trilux.nl
E-mail: johan.van.zeist@trilux.nl

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven