Ga naar hoofdinhoud

Supply Chain Executive Workshops


Europhia Consulting presenteert voor de logistieke industrie een innovatief nieuw trainingsconcept. Het programma is samen met het European Supply Chain Forum (eSCF) van de Technische Universiteit Eindhoven ontwikkeld, en biedt een combinatie van theorie en toegepaste expertise.

Professoren en experts uit de logistieke industrie presenteren toonaangevende supply chain-onderwerpen met voorbeelden uit de praktijk.
De internationale logistieke markt blijft razendsnel groeien. Door de globalisering van de wereldmarkt worden sourcing en distributie steeds ingewikkelder en wordt supply chain management steeds belangrijker. De vraag naar supply chain experts is daarom de afgelopen vijf tot tien jaar enorm gestegen. De sterke groei in de logistieke markt en de dalende werkeloosheid maken het steeds moeilijker voor bedrijven om hun mensen vast te houden. Training is daarom volgens Europhia een belangrijke strategie die bedrijven kunnen gebruiken om hun mensen te binden en verder te ontwikkelen. Ook is training belangrijk voor het bedrijf om op de hoogte te blijven van nieuwe technologische en marktontwikkelingen.

De SC Executive Open Trainingen in 2007 zijn:
23 en 24 mei 2007: Spare Parts Service Logistics
27 en 28 juni 2007: Vendor Management & Performance Measurement
6 en 7 september 2007: Demand Planning & Inventory Optimization
15 en 16 november 2007: Strategic Supply Chain Performance & Decision Making

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven