Storopack ligt op ramkoers • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Storopack ligt op ramkoers


De Duitse ondernemingsgroep Storopack, gespecialiseerd in verpakken, heeft bekendgemaakt het boekjaar 2006 te hebben afgesloten met een omzet van 314,8 miljoen euro.

In 2005 was de omzet nog 308 miljoen. Het bedrijfsresultaat verbeterde eveneens flink, ondanks de sterk gestegen energie- en grondstofprijzen. Voor 2007 verwacht Storopack, dat wereldwijd via 52 vestigingen vertegenwoordigd wordt, verder te kunnen profiteren van het sterk gegroeide internationale goederenverkeer. Storopack is in de Benelux en ook daar buiten een van de grootste spelers op het gebied van buffering. Het biedt innovatieve verpakkingsoplossingen voor bescherming, buffering en opvulling van verpakkingen.

  

 

 

 

Het bedrijf boekte de afgelopen jaren onder meer veel succes met zijn luchtkussens, opvulpapier, schuimbuffers en loose fill-producten. Ook consultancy behoort tot het werkterrein van Storopack, evenals de ontwikkeling van volledige, op maat gemaakte verpakkingssystemen, die geïntegreerd worden in het productieproces van de klanten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven