Storage Constructions nieuw BMWT-lid • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Storage Constructions nieuw BMWT-lid


Met ingang van 7 augustus heeft branche-organisatie BMWT er weer een nieuw lid bij. Het betreft het Bredase Storage Constructions BV, producent van magazijnstellingen, maar vooral van etage-/entresolvloeren.

Storage Constructions levert maatoplossingen op het gebied van magazijninrichtingen. Onder het motto ‘Ruimte is winst’ ontwerpt en berekent het bedrijf constructies voor entresol- en/of etagevloeren, het levert en monteert deze vloeren op maat vanaf enkele tientallen meters tot vele duizenden vierkante meters per project.

Hierdoor kan de vloeroppervlakte verdubbeld worden. In een aantal gevallen is het zelfs mogelijk de oppervlakte te verdrievoudigen. Enorme ruimtewinst dus, zonder ingrijpende verbouwing. De staalconstructie wordt naar wens op maat vervaardigd. Storage Constructions is in staat om maatwerk te leveren in de lengte, breedte en hoogte. Hierdoor zijn ook grote overspanningen mogelijk. De vloeren kunnen in elk draagvermogen worden geleverd, het draagvermogen wordt soms in de praktijk beperkt door het draagvermogen van de bestaande betonvloer. De vloeren van Storage Constructions voldoen aan de eisen zoals gesteld in de wet- en regelgeving, waaronder het Bouwbesluit en zijn doorberekend volgens de TGB 1990, NEN 6702, NEN 6770 en NEN 6771.
Hiervoor wordt speciaal ontwikkelde sterkteberekeningsprogrammatuur gebruikt.

Het bedrijf is gevestigd aan de Rietveen 5 in Breda.

   
  

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven