Ga naar hoofdinhoud

Still steelt de show bij Kruidvat


Zaterdag 10 maart jl. organiseerde Kruidvat een Open Dag in het vernieuwde distributiecentrum in Heteren. Medewerkers konden hun gezin op deze dag een rondleiding geven door de nieuwbouw en een kijkje gunnen in hun werkzaamheden.

Ook omwonenden namen de moeite om de blikvanger langs de A50 van binnen te bekijken. Still stal tijdens de Open Dag de show met de pakweg 200 hef- en magazijntrucks die dagelijks in het dc aan het werk zijn. Elke dag weer is het een drukte van jewelste in het imposante distributiecentrum van Kruidvat in Heteren. Dagelijks rijden er zo’n 150 vrachtwagens af en aan. Binnen worden gemiddeld 300.000 pakketten verzameld en klaar gemaakt voor verzending aan ongeveer 1.000 filialen in de Benelux.
Tijdens de Open Dag konden de bezoekers in een speciaal ingericht deel van het dc de diverse trucks bewonderen en uitproberen. Voor de kinderen was er een springkussen – natuurlijk in de vorm van een vorkheftruck – en een treintje, dat door een Still RX 60 vorkheftruck door het magazijn werd getrokken.
Dc-manager Marcel Evers kijkt terug op een geslaagd evenement. “Het is altijd afwachten wat een Open Dag brengt. We hebben al heel wat mensen over de vloer gehad, die geïnteresseerd zijn in onze logistieke aanpak, maar een Open Dag is toch vooral bedoeld om medewerkers, familie en omwonenden een kijkje te gunnen in onze keuken.
Als je dan ziet hoe groot de belangstelling is, geeft je dat uiteraard een geweldig gevoel. Mede ook dankzij Still is het een enorm gezellige dag geworden”, aldus Evers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven