Ga naar hoofdinhoud

SSI Schäfer richt nieuw dc Barts in


SSI Schäfer gaat het nieuwe hoofdkantoor annex distributiecentrum van het Nederlandse accessoiremerk Barts inrichten. De logistieke inrichting bestaat uit stellingen en een automatisch transportsysteem voor het transport van replenishment- en orderdozen tussen de twee opslagvloeren in het nieuwe pand, dat gelegen is aan het IJ in Amsterdam.

Op de begane grond plaatst SSI Schäfer pallet- en grootvakstellingen voor de bulkopslag van pallets en dozen. Vanuit dit bulkgebied wordt het pickgebied op de eerste etage bevoorraad door een geautomatiseerd SSI Schäfer transportsysteem dat de dozen aflevert in een van de drie replenishment zones binnen het pickgebied. De afvoer van dozen uit het orderverzamelproces is eveneens geautomatiseerd, waarbij de dozen via een omsnoeringsmachine en een S-lift uiteindelijk weer op de begane grond uitkomen.
Het in 1992 opgerichte Barts is zodanig gegroeid, dat het bestaande hoofdkantoor met distributiecentrum, eveneens gelegen aan het IJ, te klein is geworden. Daarom is vorig jaar augustus gestart met de bouw van een nieuw pand met een oppervlak van 9.000 m2. Naar verwachting wordt het pand nog vóór de zomer opgeleverd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven