SSI Schäfer biedt maatwerk op Logistica • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

SSI Schäfer biedt maatwerk op Logistica

SSI Autocruiser transportsysteem

SSI Schäfer pakt op Logistica 2015 flink uit. Op twee stands met een totale oppervlakte van circa 300 vierkante meter krijgen beursbezoekers in één oogopslag te zien wat de magazijninrichter voor ze kan betekenen.

SSI Schäfer signaleert bij logistieke bedrijven een groeiende vraag naar automatisering- en mechaniseringoplossingen, die snel te realiseren zijn zonder grote ingrijpende aanpassingen binnen hun huidige opslagsystemen. Directeur Arie Ariese licht toe: “Waar het om gaat is dat de optimale oplossing wordt geboden. Iedereen wil wel een geautomatiseerd magazijn, maar de terugverdientijd van zo’n investering moet wel passen. Er zijn talloze andere mogelijkheden die beter kunnen werken. Het is zaak dat je met elke klant afzonderlijk kijkt naar welke oplossing voor hem de beste is – en welke investering daarvoor nodig is. SSI Schäfer beschikt over een enorm totaalaanbod van logistieke oplossingen. Dit betekent voor de klant dus één loket en één aanspreekpunt voor zijn opslagbehoeften. Belangrijk voordeel voor onze relaties is dat wij hierdoor altijd objectief kunnen adviseren, omdat wij niet richting een bepaald product hoeven te sturen.”

Leveringsomvang
Het aanbod van de magazijnautomatiseerder varieert van relatief kleinschalige conventionele oplossingen in de vorm van duurzame kunststof bakken en magazijnstellingen tot volledig geautomatiseerde logistieke oplossingen. Speciale aandacht gaat uit naar de semi-automatische oplossingen, die het gat hiertussen opvullen. Denk hierbij aan een eenvoudig te integreren transportbaansysteem (zoals de SSI Autocruiser), eventueel te combineren met een geautomatiseerd en uitbreidbaar orderverzamelsysteem. Of ruimtebesparende orderverzamel- en opslagsystemen en verrijdbare palletstellingen voor zeer compact opslaan en optimale bereikbaarheid.

Kunststof bakken
SSI Schäfer heeft 50 jaar ervaring als kunststof spuitgieter. Dit heeft door de jaren heen een uitgebreid assortiment van 2.000 verschillende kunststof magazijnbakken opgeleverd: magazijnbakken met pickopening, stellingbakken, retourbakken, vouwbakken, bakken in Euroformaat, stapelbare of nestbare transportbakken. Een flinke greep uit het brede bakkenassortiment zal tijdens de Logistica te zien zijn.

SSI Schäfer hal/stand 11/A034-A035

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven