Ga naar hoofdinhoud

Soti lanceert XSight Live View om devices real time te volgen


Soti, leverancier van Enterprise Mobility Management (EMM)-oplossingen voegt een nieuwe feature toe aan zijn ONE Platform. De nieuwste lancering XSight Live View genaamd stelt bedrijven in staat activiteiten in realtime visueel te krijgen.

Kennis is macht, zien is geloven. Twee gezegdes die van toepassing zijn op de nieuwste functionaliteit die Soti op de markt brengt genaamd Soti XS SightLive View. De officiële lancering van Live View vond plaats in München tijdens Sync 23, het klanten- en partnerevent van Soti.  

XSight Live View Soti

XSight Live View, de eerste tool in zijn soort claimt Soti, stelt bedrijven in staat hun activiteiten in realtime te visualiseren zoals live het reilen en zeilen van de werkzaamheden in het warehouse of een truck die onderweg is. Live View bouwt voort op de analyse tool SOTI XSight.

Live View maakt het mogelijk real-time inzichten te verkrijgen in bedrijfstoestellen en combineert deze data met informatie over de bedrijfsprocessen. De data omvat eveneens de actuele positie van een toestel Hierdoor is het mogelijk de verplaatsing van bijvoorbeeld een pakketbezorger op te volgen. Overige beschikbare data zijn de signaalsterkte en snelheid van de verplaatsing.

De functie is eveneens inzetbaar voor toestellen die het bedrijf niet verlaten. In deze situatie maakt Live View zich nuttig als een incident gebeurt waardoor productieverlies wordt geleden. 

De diagnostische intelligentie tool moet bedrijven helpen problemen te voorkomen voordat ze ontstaan. Realtime visualisatie, met de mogelijkheid terug te kijken in de tijd, moet die mogelijkheid vergroten. De tool draait op het SOTI One Platform.

Carl Rodrigues, president en CEO Soti: “We blijven ons innovatieportfolio versterken naast onze mondiale voetafdruk. Met een uitgebreide aanwezigheid in alle belangrijke markten, inclusief het uitbreiden van onze investeringen in India, Japan en de Benelux, zijn dit spannende tijden voor SOTI, onze klanten en onze medewerkers.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven