Sortimo begint voor zichzelf • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Sortimo begint voor zichzelf


Na vijftien jaar via een importeurschap de Nederlandse markt bewerkt te hebben, heeft Sortimo, gespecialiseerd in lichtgewicht bedrijfswageninrichtingen, besloten op eigen benen te gaan staan. Met ingang van 1 januari jl. is Sortimo Nederland BV een fabrieksvestiging, met het hoofdkwartier in Bergambacht. Twee oudgedienden van Mechatechniek, Theo Daanen en Ruud de Hoop, zijn als mede-eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding.

Paradepaardje van het bedrijf is Sortimo Globelyst, waarbij rijkelijk gebruik wordt gemaakt van aluminium en kunststoffen, en waar nodig van staal. De producten worden verkocht via een netwerk van geselecteerde dealers. De naam Globelyst  staat voor ‘Globaal Systeem’. Deze benaming weerspiegelt de universele inzetbaarheid en veelzijdigheid van het nieuwe gamma bedrijfswageninrichtingen. De opbergkasten passen zich aan aan de contouren van elk voertuig.  Globelyst biedt uitgebreide mogelijkheden tot ‘up- en downgrading’. De basis is een open Space-Frame zonder zijbekleding en met open legborden. Uitbreiding kan bestaan uit schuifladen en kofferladen tot een bureauuitrusting met kasten die afgesloten kunnen worden door middel van een rolluiksysteem.
Voor montage door de klant levert Sortimo voorgemonteerde blokken Globelyst, in vele verschillende versies. De bedrijfswageninrichtingen worden continu getest door midde van speciale crashtests.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven