Ga naar hoofdinhoud

Sonepar Group vernieuwt zijn WMS


Sonepar Group wil de eerste wereldwijde B2B-distributeur van elektrotechnische producten worden. Hierom investeert de distribiteur in zijn supply chain software.

Als reactie op de aanzienlijke e-commercegroei en de vraag van klanten naar een naadloze digitale en fysieke ervaring, investeert Sonepar Group in zijn WMS.

Uitbreiding

De wereldleider in distributie van elektrische producten, systemen en diensten, breidt daarom zijn huidige Manhattan Active Warehouse Management-opdracht uit ter ondersteuning van zijn wereldwijde omnichannel supply chaintransformatie.

WMS

Met deze uitrol bouwt Sonepar voort op eerdere successen met Manhattan’s Warehouse Management-oplossingen bij zijn dochterondernemingen: Technische Unie en Van Egmond Groep in Nederland en Mayflex in het Verenigd Koninkrijk. Manhattan Active Warehouse Management wordt in eerste instantie uitgerold bij Sonepar’s Cebeo-divisie in België, waarna andere locaties volgen.

“Manhattan’s cloud-native supply chainoplossingen zijn innovatief en draaien op een uniek platform dat ons in staat stelt de snelle uitrol van state-of-the-art distributiefaciliteiten wereldwijd te stimuleren, wat het kooptraject van onze klanten ondersteunt en hen een naadloze omnichannelervaring biedt”, aldus Jo Verbeek, chief supply chain officer bij Sonepar.

“We geloven dat het uitbreiden van het wereldwijde partnerschap met Manhattan Sonepar Group zal helpen om de eerste wereldwijde B2B-distributeur van elektrotechnische producten te worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven