Ga naar hoofdinhoud

SkyClean breidt verder uit


SkyClean Europe BV, specialist in gevelreiniging van industrieel en logistiek vastgoed, breidt zijn dienstverlening steeds verder uit in Europa. Met ingang van vandaag zijn er twee nieuwe distributeurs benoemd voor Centraal en Noord Groot-Brittannië. Het gaat om de bedrijven J.V. Price Ltd en Newlife Cleaning Systems Ltd.
SkyClean heeft serieuze plannen op het gebied van uitbreiding van de bestaande activiteiten en benadering van nieuwe markten.

Uitbreiding
Marcel Hurkmans, algemeen directeur van SkyClean Europe zegt: “In de komende jaren zal SkyClean de nadruk leggen op uitbreiding van het huidige distributienetwerk, terwijl bestaande distributeurs in Europa intensief zullen worden ondersteund bij het verkopen van onze dienstverlening. Het is van groot belang voor SkyClean om partners te vinden die dezelfde criteria hanteren op het gebied van kwaliteit en service. Zowel J.V. Price Ltd als Newlife Cleaning Systems voldoen hieraan.”

Demonstraties
SkyClean is sinds een jaar actief in het Verenigd Koninkrijk. Vorig jaar al werden demonstratie’s uitgevoerd op verzoek van een aantal geïnteresseerde bedrijven. Onder deze bedrijven onder meer de Britse supermarktketens Tesco en Morrisons. Momenteel onderhandelt SkyClean met deze bedrijven over de gevelreiniging van meerdere distributiecentra in het Verenigd Koninkrijk.

Skyclean

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven