Sils realiseert uitbreiding warehouse • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Sils realiseert uitbreiding warehouse

Impressie nieuwbouw Sils Logistics Apeldoorn.

Logistiek dienstverlener Sils uit Apeldoorn en Aan de Stegge Twello hebben overeenstemming bereikt over de realisatie van de uitbreiding van het bestaande warehouse naast de huidige locatie op de Ecofactorij in Apeldoorn. Door de realisatie van deze uitbreiding is Sils in staat om de voortdurende groei ook in de komende jaren op te vangen.

De huidige locatie van Sils aan de IJsseldijk in Apeldoorn wordt uitgebreid met in totaal 9.356 m2 bestaande uit een hoogbouwmagazijn, expeditie ruimte en kantoren. Tevens wordt een laadkuil toegevoegd met in het totaal 9 loading docks en voldoende parkeerruimte.

Flexibele op- en overslag

Vanuit haar locatie in Apeldoorn richt Sils zich op drie kernactiviteiten: Cargo, Logistics en Customs. Vanuit de business unit Cargo verzorgt Sils alle vormen van nationaal en internationaal transport door middel van  alle voorkomende modaliteiten (sea, air, road en rail). Sils Logistics biedt haar klanten alle vormen van flexibele op- en overslag mogelijkheden, inclusief Value Added Logsitics. Sils Customs ondersteunt haar klanten op het gebied van douanemanagement en de opmaak van alle voorkomende douanedocumenten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven