Roof Alerts groeit • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Roof Alerts groeit


Het gaat goed met Roof Alerts. Na het verkrijgen van de CE-markering is het aantal aanvragen voor het systeem explosief gestegen. Roof Alerts is een geavanceerd systeem dat de conditie van daken continu bewaakt zodat dreigend instortingsgevaar tijdig wordt gesignaleerd.

Roof Alerts kan daarmee omvangrijke materiële en eventuele letselschade als gevolg van instorting door bijvoorbeeld wateraccumulatie of sneeuwbelasting voorkomen. Vanwege de groei van Roof Alerts is Marc Niele per 1 oktober het team van Roof Alerts komen versterken. Hij is 22 jaar actief geweest binnen de installatie- en de distributiebranche van beveiligingsproducten, waarvan de laatste 3 jaar als Managing Director Northern Europe bij ADI International (distributietak van Honeywell).

Nieuwsgierig
Naast de directe interesse van potentiële opdrachtgevers, wordt er vooral ook vanuit de hoek van verzekeraars en grote ingenieursbureaus regelmatig nieuwsgierig geïnformeerd naar het systeem. Vanuit de hoek van facility managers is de interesse voor Roof Alerts enorm groot. Sinds 1 oktober worden er dan ook al iedere week vijf tot zes live demonstraties van het Roof Alerts systeem gegeven in de showroom in Westknollendam.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven