Ga naar hoofdinhoud

Reva en Mieloo samen bij Sony


Consultancybedrijf Mieloo & Alexander, gespecialiseerd in de optimalisatie van logistieke processen, gaat een partnership aan met het Amerikaanse Reva Systems, leverancier van hoogwaardige RFID-netwerkinfrastructuur. Hierdoor kan Mieloo & Alexander zijn klanten schaalbare RFID-oplossingen leveren.

Eén van de klanten waar beide partijen al een implementatie hebben gerealiseerd is Sony Logistics Europe. Reva Systems ontwikkelt ‘RFID Network Infrastructure’ producten zoals de Tag Acquisition Processor (TAP), die RFID-readers als een geïntegreerd systeem aanstuurt en RFID-data aggregeert en verwerkt. Deze processor maakt het mogelijk een groot aantal RFID-readers tegelijk te beheren. Het voordeel hiervan is dat implementaties met grote aantallen readers niet langer gehinderd worden door problemen op het gebied van reader interferentie en cross-reads.
De Aberdeen Group beschouwt Reva Systems als één van de leiders op het gebied van RFID-netwerktechnologie, wat wordt bevestigd door investeringen van zowel Cisco Systems als SAP Ventures in Reva Systems.

Reva logo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven