Ga naar hoofdinhoud

Refit´ magazijnbesturing bij Kyocera Mita


Kopieer- en printspecialist Kyocera Mita in Hoofddorp heeft zijn besturingssysteem in het magazijn compleet vernieuwd. In Hoofddorp heeft Kyocera Mita een warehouse waarin onder andere reservedelen worden opgeslagen.

Een aantal stellingkranen, carrousels en paternosters wordt aangestuurd door een centraal systeem. Een groot deel van het oude besturingssysteem had zijn technische levensduur bereikt en het onderhoud ervan werd steeds moeilijker. Om die reden werd aan Van Riet Industrial Automation BV de opdracht gegeven het te vervangen door een nieuw systeem met gelijke functie. De nieuwe besturing is opgebouwd rondom een nieuw ontwikkeld programma dat via een draadloos netwerk communiceert met de verschillende veldcomponenten. De operator scant barcodes die het programma omzet in commando’s voor de lokale besturing van de kraan, paternoster of carrousel. Via het display van de scanner krijgt de operator vervolginstructies. Naast het nemen van alle logische beslissingen rapporteert het programma periodiek aan een bovenliggend logistiek systeem.
De Japanse organisatie Kyocera Mita is ontstaan in 2000 uit een samenvoeging van printerfabrikant Kyocera en de fabrikant van kopieerapparatuur Mita. Het bedrijf is wereldwijd fabrikant van digitale kopieerapparaten, printers en multifunctionele producten waarmee geavanceerde en milieuvriendelijke documentoplossingen worden geleverd.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven