Recordjaar voor Still • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Recordjaar voor Still


Het jaar 2006 is voor Still een buitengewoon mooi jaar geworden. Terwijl de markt voor intern transportmaterieel in zijn geheel toenam met 22 procent, noteerde Still een groei van ruim 50 procent. “De goede cijfers komen voort uit de verbetering van de economie en zijn zeer hoopgevend voor de toekomst”, stelt Still-directeur Vincent Halma tevreden.

“De groei van Still is te danken aan een hele range nieuwe producten en de ontwikkeling van Still tot totaalleverancier. Een sterk vernieuwd team met enthousiaste medewerkers draagt deze missie bovendien zeer succesvol uit.”

Met de flink vernieuwde productlijn, die loopt van de kleinste EXU-pallettruck tot en met de automatisch gestuurde MX-X hoogbouwtrucks, heeft Still meer dan ooit een totaalpakket in huis. “We zijn daarbij van truckleverancier uitgegroeid tot aanbieder van een totaalconcept”, vervolgt Halma. “De klant wil meer duidelijkheid over de ‘Total Cost of Ownership’ (TCO) en dat is precies wat wij bieden. De recente introductie van onze gloednieuwe hybride RX 70-lijn maakt dat met zijn lange onderhoudsintervallen en laagste energieverbruik ter wereld wel heel duidelijk zichtbaar.”

De nieuwe elektrische heftrucks uit de RX-serie en de spraakmakende hoogbouwtrucks uit de MX-X range zorgden voor een onderscheidend succes in 2006. Waar de totale markt voor elektrische heftrucks toenam met 17,7 procent, daar boekte Still een progressie van 36,6 procent. Bij de hoogbouwtrucks was de toename nog indrukwekkender. Een belangrijk deel van de 78 procent stijging komt op naam van Still, dat maar liefst 290,9 procent meer hoogbouwtrucks leverde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven