PVH Europe huurt mega dc in Venlo • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

PVH Europe huurt mega dc in Venlo

PVH Europe huurt mega dc in Venlo

Logistiek dienstverlener PVH Europe huurt ruim 60.000m2 logistieke bedrijfsruimte met bijhorende kantoren op de VE-Commerce Logistic Campus van Groep Heylen te Venlo.

De komst van PVH naar de VE-commerce Logistic Campus wordt met name ingegeven door de verdergaande expansie van deze multinational. Tevens ontstaat hiermee de mogelijkheid om oudere logistieke centra in de omgeving van Venlo te consolideren en onder te brengen in één nieuw state-of-the-art distributiecentrum zodat de logistieke processen kunnen worden geoptimaliseerd. Groep Heylen is inmiddels gestart met de bouwwerkzaamheden. De oplevering en ingebruikname zijn gepland voor april 2016.

Multimodaal
PVH heeft voor de VE-commerce Logistic Campus gekozen vanwege de geboden flexibiliteit en de onderlinge schakelbaarheid van de units. Er is voor Trade Port Noord gekozen vanwege de uitstekende ligging ten opzichte van multimodale transportstromen en de korte afstand tot de Europese knooppunten van grote pakketdiensten, wat een essentieel uitgangspunt is als je de consument snel wilt bereiken. Venlo is tenslotte niet voor niks al jaren de nationale logistieke hotspot nummer één en bekend als een van beste locaties voor e-fullfilment centra in West-Europa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven