Ga naar hoofdinhoud

Praxis in zee met Greenlines


Bouwmarktketen Praxis heeft een overeenkomst gesloten met Greenlines over de logistieke afwikkeling van sierteeltproducten vanaf leveranciers in binnen- en buitenland naar de diverse bouwmarkten van Praxis in Nederland.

Praxis, met 134 vestigingen waarvan 11 met een tuincentrum, beoogt met deze samenwerking dat door de logistieke afwikkeling via Greenlines de bouwmarkten en tuincentra vaker bediend kunnen worden. Dit leidt tot een regelmatiger aanvoer van verse producten.  
Greenlines is een samenwerkingsverband tussen drie erkende sierteeltvervoerders die door de bundeling van hun logistieke middelen in staat zijn een fijnmazig distributienetwerk neer te zetten. Door dit netwerk kunnen retailorganisaties hun filialen alle werkdagen van het jaar laten beleveren met verse sierteeltproducten.
Beide organisaties willen bereiken dat door een efficiënt gebruik van de beschikbare middelen een win-win-situatie ontstaat. Het stelt Praxis in staat hogere verkoopvolumes te genereren, en Greenlines kan door de verdichting van het bestaande netwerk efficiënter haar transporten organiseren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven