Plus kiest voor nieuw TMS  voor beter leveringsnetwerk • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Plus kiest voor nieuw TMS  voor beter leveringsnetwerk


Plus heeft een nieuw TMS geselecteerd. Het transport management software moet de retailer verbeteringen opleveren aan de leveringskant.

Plus investeert niet alleen in zijn warehouse door een nieuw geautomatiseerd dc in Oss, ook aan de outbound kant wordt gedacht.

De retailer kiest voor het Transport Management Systeem (TMS) van Manhattan. Het systeem moet de rittenplanning optimaliseren. De cloudgebaseerde TMS-oplossing van Manhattan is inmiddels in een aantal distributiecentra geïmplementeerd.

TMS Manhattan

Het transportmanagementsysteem biedt de technologie om alle inboundleveringen van leveranciers naar DC’s en outboundverzendingen vanuit de vier DC’s efficiënter te beheren. “Manhattan’s Transport Management Systeem is een schaalbare cloudgebaseerde transportoplossing die ervoor zorgt dat het leveren van producten aan al onze winkels eenvoudiger en efficiënter kan. Dit zorgt voor vollere schappen en dus meer tevreden klanten”, aldus Patrick van Vugt, Manager Transport Plus.  

Geautomatiseerd dc

Plus is bezig met een grootscheepse verandering om de distributie te optimaliseren. De bouw van een nieuw, gemechaniseerd distributiecentrum in Oss is daar een belangrijk onderdeel van. Eind 2022/begin 2023 wordt het distributiecentrum in gebruik genomen. Dit samen met de keuze voor dit nieuwe transportmanagementsysteem maakt dat Plus de doelstellingen voor een efficiëntere distributie kan behalen, aldus de retailer.

“Het TMS van Manhattan biedt ons de flexibiliteit van de cloud, gekoppeld aan volledige end-to-end ondersteuning van de transportfuncties binnen ons complete logistieke netwerk”, stelt Van Vugt. “Het team van Manhattan heeft samen met ons ook een geavanceerde netwerksimulatie met behulp van operationele analyses uitgevoerd. Dit heeft ons in staat gesteld keuzes te kunnen maken die mede bepalend zijn om onze transportschema’s verder te optimaliseren”, besluit Van Vugt.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven