Peinemann neemt Crepa over • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Peinemann neemt Crepa over


Per 2 april neemt Peinemann Holding BV, dat kranen, heftrucks en hoogwerkers levert en verhuurt, een deel van de aandelen over van algemeen directeur en grootaandeelhouder Dick Morsink. Peineman was tot voor kort nog minderheidsaandeelhouder van Crepa Groep BV, maar krijgt nu een meerderheidsbelang.

Per 1 januari 2008 worden de resterende aandelen overgedragen en is Peinemann Holding BV honderd procent aandeelhouder. De overname wordt ingegeven door het ontbreken van opvolging voor Dick Morsink en zijn zorg om de continuïteit van Crepa en haar medewerkers in de toekomst te waarborgen. Er vinden geen noemenswaardige veranderingen plaats in het ondernemingsbeleid van Crepa Groep noch in dat van Peinemann Holding, en er zijn geen gevolgen voor de arbeidsrechtelijke verhoudingen en personeelsomvang van beide ondernemingen.
De ondernemingsraad van Crepa heeft positief gereageerd op de adviesaanvraag over de voorgenomen overname, en ook de raad van commissarissen heeft ingestemd.
Ad Kornet, de huidige operationeel directeur, neemt per 1 januari 2008 de taak van Dick Morsink over als algemeen directeur. Hij is nu sinds een jaar werkzaam als operationeel directeur. Dick Morsink zal zich vanaf 1 januari 2008 bezig gaan houden met commerciële activiteiten voor de Peinemann Groep.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven