Ga naar hoofdinhoud

P&E People neemt Total Team over


P&E International Work Agency, de holdingmaatschappij van uitzendbureau P&E People, neemt branchegenoot Total Team over. P&E People wordt daarmee één van de grootste spelers op de Nederlandse markt.

Met de overname van deze Europese uitzendorganisatie voor de logistieke sector, versterkt P&E People zijn positie als één van de grootste spelers voor internationale arbeidsbemiddeling op de Nederlandse markt. P&E People heeft vijf vestigingen in Nederland in Barendrecht, Ede (Gld), Etten-Leur, Reek en Zwolle en zeven vestigingen in Polen. P&E People opereert sinds 2000 als één van de grootste internationale arbeidsbemiddelaars van Nederland en is gespecialiseerd in Poolse en andere Europese werknemers.

Schaalvergroting
P&E People beschikt door de overname per direct over een groter bereik en een uitbreiding van de kwalitatieve dienstverlening. Dankzij deze schaalvergroting is de organisatie nog beter in staat om klanten in geheel Nederland efficiënt te bedienen. Total Team zal tot 2008 zelfstandig en onder eigen label blijven werken naast P&E People.
Saskia Rosmalen, directeur van P&E People: “Met het overnemen van Total Team hebben we ons netwerk van vestigingen in Nederland en onze dienstverlening in de logistieke sector uitgebreid. De Poolse vestiging van Total Team in Opole vult onze wervingsactiviteiten in Oost-Europa aan. Gezamenlijk zetten we dagelijks bijna tweeduizend Oost-Europese werknemers in voor het verrichten van tijdelijke werkzaamheden of het ondersteunen bij piekbelastingen van Nederlandse bedrijven. Dankzij de zorgvuldige begeleiding, het huisvestingsbeleid en de inzet voor integratie van uitzendkrachten in hun nieuwe omgeving, blijven we onze kwaliteit ook na deze overname waarborgen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven